Nyheter

Nyheter i Learnify

Idag uppdaterades Learnify. Största nyheten nu är att väggar i kursplatser och på gruppsidor uppdateras automatiskt när någon skriver något nytt. Också en hel del mindre justeringar för att allt ska fungera så bra som möjligt.

Learnify uppdaterat

Nytt är ny design på spelaren där lärresurserna visas, färbättringar kring inlämningar, bättre integration mellan kursplatser och Lärresurser och ett antal småförbättringar.

Version 2.0 av Learnifyappen ute nu!

121108

Läs mer »

Nyhet!

2000 aktuella e-Böcker tillgängliga i Learnify!

 

Läs mer »

Skolfederation.se

Learnify och Uppsala är de första i Sverige som implementerat den nya standardiserade inoggningen med Skolfederation.se se. Se film från presentationen på Rival 25/9

Läs mer »

Nytt verktyg!

Övningsverktyget lanseras till höstens terminsstart.

 

Läs mer »

Nya Lärresurser och manualer!

Läs mer »

 

 

Lärmaterial 2.0

Öppna resurser med digitalt lärmaterial för Sveriges alla elever!

 

Vill du vara med och bidra till Sveriges största projekt för öppet lärmaterial för skolbruk?

Ambitionen med projektet Lärmaterial 2.0, är att vi tillsammans bygger ett heltäckande digitalt lärmaterial som ska omfatta skolämnenas samtliga centrala innehåll. Helt i enlighet med LGR11 där det är tydligt att skolorna ska arbeta med digitala verktyg och tekniker, det vill säga IT som ett pedagogiskt verktyg.

I dagsläget finns några första utkast på strukturer med sidor och undersidor i matematik och historia. I strukturerna finns en hel del material med bl a övningar och filmer samlade från nätet. Det vi nu behöver är engagerade lärare som skriver texter och sätter ihop olika områden till fungerande helheter. Om många gör en liten insats var, har vi snart ett heltäckande material som alla Sveriges lärare kan använda sig av!

Visst hänger du på? Hör av dig till oss med förslag på vad du vill bidra med så erbjuder vi på Learnify support och nätverksträffar för att stötta dig i ditt arbete! Har du inte tillgång till Learnifys plattform med alla verktyg för att enkelt skapa lärresurser, så bjuder vi på gratis abonnemang och support.

Kontakta oss så berättar vi mer!

                                             
Karin Svahn
karin.svahn@learnify.se
070-690 77 98Sara Nyström
sara.nystrom@learnify.se
070-520 11 92

 Material som finns tillgängligt

Matematik år 4-6: Gå till Bloggen eller direkt till Materialet
Matematik år 7-9: Gå till Bloggen eller direkt till Materialet 

  

Kopiera länk

Tryck Ctrl+C eller högerklicka på länken och välj "Kopiera".

Väntar på svar
Användaren kan inte prata just nu.