Gratis konto för pedagoger

Fri tillgång för lärare till 30 000 öppna lärresurser samt verktyg för att skapa och dela material samt att dela med sig till hur många elever som helst. Bloggar och Kursplatser. Möjlighet att låta upp till 35 st elever skapa digitalt material i Learnify och använda Learnifys kursplatser och skapa egna bloggar.
Ej tidsbegränsat.

Learnify premium

För 50 kr/användare och år kan ni låta alla användare ha ett eget konto i Learnify samt få tillgång till support. Dessutom får ni tillgång till:

  • PUL-avtal samt telefon och mailsupport.
  • Appar för surfplattor och mobiler.
  • Verktyg så att både elever och lärare kan skapa eget material och även blanda från ovanstående källor.
  • Samarbetsverktyg för grupparbeten och uppföljning.
  • Integration med andra system för samordnad inloggning.
  • Pedagogiskt fönster med massor av teman med länkar till lärresurser, skapade av bibliotekarier och mediepedagoger.
  • Den administrativa och tekniska kapaciteten för att hantera URs program genom Learnify.

Learnify Pedagogiskt fönster UR

ELIBU

För ytterligare 59 kr/användare och år får ni även tillgång till hela ElibU, ett digitalt skolbibliotek med tillgång till ca 10 000 titlar skönlitteratur och facklitteratur i e-bok och ljudboksformat. Möjlighet att läsa på alla vanliga typer av enheter. Alla kan läsa samma bok samtidigt. Möjlighet att kommentera och dela kommentarer och länkar in i böckerna. Vill du veta mer om ElibU och hur man kan arbeta med e-böckerna via Learnify? läs mer här!

Film Och Skola

Film & Skola har ett brett utbud med både skolfilmer och spelfilmer. Klassiker som finns på många pedagogers önskelista varvas med nya produktioner. Kontakta oss för att prova på ca 750 skolfilmer anpassade till Lgr11 och Gy11 under en månad. Du kan se hela utbudslistan på http://www.filmochskola.se/.

FilmNavet

Filmnavet innehåller drygt 200 populära svenskproducerade filmer från MNM, Hamark film och Medix. Landskapsserien ligger högt på topplistorna tillsammans med många önskade produktioner. Kontakta oss för en provmånad.

Filmoteket

Filmoteket innehåller över 1000 utbildnings-, spel-, kort- och dokumentärfilmer inom alla skolämnen och för alla åldrar. Ett brett utbud för alla. Kontakta oss för en provmånad.

Anslutning av hel skola gäller på alla priser. Moms tillkommer.

Pröva alla tjänster utan kostnad

Skolledare kan teckna en gratis provmånad med alla ovanstående tjänster för alla pedagoger och elever på skolan. Kontakta: info@learnify.se.

×
×
×
×
×
×
×
×