Skolverket planerar modul kring digitalisering i förskolan

Tanken är att den ska ske i ungefär samma form som Matematiklyftet - dvs varva enskilt arbete och kollegialt lärande. Vi har möjlighet att tycka till - maila mig synpunkter och förslag fvb Skolverket (maria.hedlund@skol.lulea.se)

Formen
 
Hur bör formen för en kompetensutveckling för förskolan se ut när det gäller digitalisering? Tänk särskilt kring: Uppdelning mellan kollegialt och individuellt lärande, Former för materialet (film, text, ljudfiler, uppgifter) och Omfattning
 
Innehåll
 
Vad bör ingå som innehåll i en kompetensutveckling riktad till förskollärare och övrig personal som arbetar i förskolan? Vad innebär en adekvat digital kompetens för personal i förskolan? Vilka områden behöver vi stödja inom den kompetensen? Vilka områden bör prioriteras?
Publicerad den 31 januari 2017 av Karin Maria Hedlund
Tillbaka

Bloggarkiv

Kategorier

Beskrivning

Förskolans IT-råds blogg som vi startade upp i samband med SETT-mässan april 2016. 

Här samlar vi framöver idéer, erfarenheter, synpunkter etc - hör av dig till någon av oss skribenter om du vill publicera ett inlägg.

Prenumerera gärna!

Välj en bild eller fil från din dator och klicka sedan ladda upp. Största möjliga filstorlek är 200 megabyte

Kunde inte ladda upp eftersom ingen fil är vald!

Sökningen använder Google bildsök för att söka bland bilder som är uppmärkta med Creative Commons eller liknande licens. När du använder en bild läggs en länk till bildens källa in vid bilden.

Prenumerera på bloggen via e-post

Totalt 70767 besök

15688 besök sen senaste blogginlägget
Smygtitt på nya blogg-gränssnittet

Kopiera länk

Tryck Ctrl+C eller högerklicka på länken och välj "Kopiera".

Väntar på svar
Användaren kan inte prata just nu.