Information med anledning av händelserna i Trollhättan

Med anledning av den tragiska händelsen i Trollhättan torsdag 22 okt-15, vill vi kort berätta om hur vi arbetar med säkerhetsfrågorna på skolan. Lärarna är erfarna kring att hantera olika händelser och har under dagen arbetat med eleverna kring det inträffade, med hänsyn till ålder och med utgångspunkt i elevernas eventuella frågor.

 

Vi på skolan har både ett förebyggande arbete och en handlingsplan i händelse av kriser. Vi har en krisgrupp på skolan, där bland annat skolledning, elevhälsoteam och expeditionspersonal ingår. Efter lovet, fortsätter vi vårt förebyggande arbete kring trygghet och säkerhet, tillsammans med eleverna. Som ett led i det arbetet, kommer vi aktualisera säkerhetsrutinerna.

 

Det som har hänt i Trollhättan är ytterst ovanligt i Sverige. Trots det är det viktigt att veta att vi på skolan har beredskap och kunskap. Sjöstadsskolan ska vara en trygg miljö för alla.

 

Skolledningen på Sjöstadsskolan

 

Publicerad den 23 oktober 2015 av Charlotta Wilson
Tillbaka

Bloggarkiv

Beskrivning

Sjöstadsskolans officiella blogg för övergripande händelser.

Välj en bild eller fil från din dator och klicka sedan ladda upp. Största möjliga filstorlek är 200 megabyte

Kunde inte ladda upp eftersom ingen fil är vald!

Sökningen använder Google bildsök för att söka bland bilder som är uppmärkta med Creative Commons eller liknande licens. När du använder en bild läggs en länk till bildens källa in vid bilden.

Prenumerera på bloggen via e-post

Totalt 70946 besök

1324 besök sen senaste blogginlägget
Smygtitt på nya blogg-gränssnittet

Kopiera länk

Tryck Ctrl+C eller högerklicka på länken och välj "Kopiera".

Väntar på svar
Användaren kan inte prata just nu.