Sommarhälsning

Jag är stolt och glad för att Sjöstadsskolans förskola nu också är Qualis-certifierad. Granskningen skedde för en månad sedan och beslutet kom i början av denna vecka.

Här är granskningsrapport sjöstadsskolans förskola 2013.pdf 

Jag vill tacka alla föräldrar som ställt upp och svarat på brukarunderöskningen för förskoleklass, år 2, 5 och 8. Tack även till alla föräldrar som svarat på vår egen kvalitetsundersökning, Qualis. Era synpunkter är mycket värdefulla för vår utveckling.

Eleverna på skolan har idag fått se niornas fantastiska cabaret, på temat Tonår. I år, precis som andra år, glädjs jag åt proffessionella scenframträdanden och tankeväckande innehåll. Sista scenen var stark när alla elever i årskurs nio tillsammans sammanfattar cabaretens budskap i sången "You can go your own way".

Föräldrafikat i matsalen (en tisdagmorgon i månaden) blir mer och mer populärt. Det är ett verkligen trevligt sätt att mötas på och vi får ytterligare ett tillfälla att berätta om vår verksamhet och svara på frågor.

Eleverna arbetar in i det sista med att erövra nya kunskaper och att höja kvaliteten på arbeten de gjort under året. Mitt i detta arbete hinner vi också med utflykter och gemensamma idrottsdagar. Nu är det snart sommarlov för våra fina elever.

Jag önskar er alla en härlig och solig sommar!

Lena Lindblad Petersen

Publicerad den 31 maj 2013 av Charlotta Wilson
Tillbaka

Bloggarkiv

Beskrivning

Sjöstadsskolans officiella blogg för övergripande händelser.

Välj en bild eller fil från din dator och klicka sedan ladda upp. Största möjliga filstorlek är 200 megabyte

Kunde inte ladda upp eftersom ingen fil är vald!

Sökningen använder Google bildsök för att söka bland bilder som är uppmärkta med Creative Commons eller liknande licens. När du använder en bild läggs en länk till bildens källa in vid bilden.

Prenumerera på bloggen via e-post

Totalt 70947 besök

1325 besök sen senaste blogginlägget
Smygtitt på nya blogg-gränssnittet

Kopiera länk

Tryck Ctrl+C eller högerklicka på länken och välj "Kopiera".

Väntar på svar
Användaren kan inte prata just nu.